FILMEZZUNK.HU
A legjobb nyári filmek

10 legjobb nyárral kapcsolatos film, amit látnod kell

54256

A legjobb nyári filmek

A nyár az egyik legszebb évszak az évben. A napfény, a víz, a hullámok, a kalandok jobb kedvre derítik az embert. Nézzünk tíz olyan filmet, amelyek a nyárhoz, a nyári életérzéshez még közelebb hozzák a hangulatot.

1) A nyár királyai /The Kings of Summer, 2013/

A felnőttkor küszöbén álló Jon Toyt egyre inkább zavarja egyedülálló apja, Tony gyámkodása. Egyszer és mindenkorra a szabadságot választja. Legjobb barátjával, Patrickkal, és egy Biaggio nevű fura sráccal egy erdei tisztásra költöznek, és bejelentik, hogy itt alakítanak ki kötelezettség- és szülőmentes életet maguknak. Miután elkészül a hevenyészett kis otthon, a fiúk szembesülnek azzal, hogy innentől a maguk urai – egyedül az erdőben.

A nyár királyai /The Kings of Summer, 2013/

2) Négyen egy gatyában /The Sisterhood of Travelling Pants, 2005/

A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul.

Blake Lively (Született: 1987. augusztus 25., Tarzana)

3) Az első igazi nyár /The Way, Way Back, 2013/

Ez a nyár egész jól alakul Duncan (Liam James), a tipikus, otthonülő 14 éves fiú számára, akinek sem barátai, sem önbizalma sincs. Az egész azzal kezdődik, hogy nyári kirándulásra indulnak édesanyjával, anyja párjával és annak lányával. Bár Duncan nagyon szégyellős, mégsem akar végig a szobájában kuksolni. Ekkor még nem is sejti, hogy a vízi park meglátogatása megváltoztatja az egész nyarat.

Az első igazi nyár (The Way, Way Back, 2013)

4) Életmentő /The Lifeguard, 2013/

A filmben Kristen Bell egy 30-hoz közelítő ifjú nőt alakít, akinek mind karrierje, mind magánélete összeomlik, így kénytelen lesz hazaköltözni vidéki szülővárosába. Miután korábbi haverjaival újra felveszi fel a kapcsolatot, még régi állását is sikerült megszereznie, mint vízimentő, azonban csak rövid ideig élvezheti második tinédzserkorszakát, ugyanis egy röpke affér olyan láncreakciót indít el, amely mindenkire hatással lesz, aki közel áll hozzá…

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·