FILMEZZUNK.HU
Szuperhősfilmek 2019-ben

10 szuperhősfilm, amit látnod kell 2019-ben

10482

Szuperhősfilmek 2019-ben

Ha azt gondoltad, hogy az idei év lesz a szuperhősfilmek csúcsa, hát van egy jó hírünk: jövőre tíz nagyszabású szuperhősmozi vár bemutatóra. Csak jövőre 10 szuperhősfilm aspirál arra, hogy a kegyeinkbe férkőzzön. Legalábbis jelenleg, ugyanis könnyen lehet, hogy a nem annyira biztos lábakon álló Fox ismét eltolja valamelyiket (főleg ha megszületik végre a megállapodás a stúdió eladásáról), mindenesetre a naptár így is rendesen meg van szórva szuperekkel, melyek szerencsére azért nem csak összetételükben, de műfajilag is elég változatos képet mutatnak.

10. Hellboy (Bemutató: 2019. január 11.)

A Del Toro alkotásainál sötétebbnek és erőszakosabbnak beharangozott, várhatóan korhatáros rebootról már a bejelentésekor után kiderült, hogy David Harbour fogja játszani a főszerepet és a szeptemberben az első hivatalos fotóval pedig már azt is leleplezték, hogyan fog kinézni a 42 éves színész Pokolfajzatként. Az utóbb szimplán Hellboy címűre keresztelt rebootról egyelőre annyit tudni, hogy a Milla Jovovich által megformált Nimue, a Vérkirálynő lesz majd a negatív hős, azaz vele fogja felvenni a kesztyűt Pokolfajzat.

10. Hellboy (Bemutató: 2019. január 11.)

9. X-Men: Dark Phoenix (Bemutató: 2019. február 17.)

Ez sokkalta hűségesebb lesz az eredeti képregények szellemiségéhez, mint az X-Men 3 volt, amely szintén a Dark Phoenix-sagat mesélte el. Ez a film földönkívüliekről is szól, ami nem egészen olyasmi, amiről korábban szó volt az X-Men-franchise-ban és ez a történetfolyam hatalmas részét képezi a képregényeknek. Ezek után adja magát a kérdés, hogy földönkívüliekkel, egy amúgy is szuperképességekkel rendelkező szuperhőscsapattal a főszerepben hogyan lehet valami földhözragadtabb, sötétebb? Kinberg a tónusváltásra ezt felelte: “A tónust nem kifejezetten mondanám sötétebbnek, de intenzívebb lesz. Sokkalta valós szerűbb, azt hiszem, földhözragadtabb, remélem szimpatikusabb is, és kevésbé opera szerű.

X-Men: Dark Phoenix (2018)

8. Gambit (2019. június 7.)

Gambit rizikós vállalkozás volt mindig is, hiszen a rajongók által kedvelt, de a nagy közönség számára mégis kb. ismeretlen képregény karakterről van szó, továbbá a stúdió kicsit komolyabb, értsd korhatáros verzióban képzelte el a karakter bemutatását. És mint oly sok filmnek a Gambit-nek is a Deadpool valamint a Logan hozta meg az igazi áttörést. A két korhatáros alkotás sikerét látva a stúdió is könnyeben bólintott rá a filmre. A főszereplő továbbra is a projekt kezdete óta kiszemelt Channing Tatum lesz.

8. Gambit (2019. június 7.)

7. Új mutánsok (2019. február 21.)

A Collider-ben megjelent cikk alapján azért csúszott a premier időpontja, mert kb a felét a filmnek újra kellett forgatni. A FOX azt nyilatkozta, erre azért volt szükség, mert még két új karaktert bele akartak építeni a filmbe, ezen kívül nem volt elég félelmetes a tesztvetítések alapján. A történet szerint öt fiatal mutáns lassan kezdi felfedezni képességeit, mialatt akaratuk ellenére fogva tartják őket egy titkos létesítményben.

7. Új mutánsok (2019. február 21.)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·