FILMEZZUNK.HU
Szuperhősfilmek 2019-ben

10 szuperhősfilm, amit látnod kell 2019-ben

10479

3. Wonder Woman 2. (2019. november 1.)

A világszerte méltán nagy sikert aratott Wonder Woman folytatása a 80-as évek hidegháborús érájába kalauzolja el a rajongókat. Dianának ezúttal a korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembeznénie Cheetah személyében, de nem marad segítség nélkül. Csodanő ellenfele a második filmben Cheetah, azaz Gepárd lesz, akinek megformálására a Koszorúslányokban nyújtott alakításáért Oscarra jelölt Kristen Wiiget szemelték ki a készítők.

Wonder Woman (2017) - Előzetes

2. Pókember: Hazatérés 2. (2019. július 5.)

A Sony és a Marvel láthatóan nagyban gondolkozik, ami a Pókember: Hazatérés folytatását illeti. Erre persze minden okuk megvan, hiszen a tavaly nyáron debütált film óriási siker lett – nem csak a Marvel Moziverzum egyik leginkább ünnepelt, legközkedveltebb darabjaként vonult be a történelembe, de világszerte 880 millió dollárt is zsebre vágott.

Pókember: Hazatérés

1. Bosszúállók 4 (2019. május 2.)

A Russo fivérek még a Végtelen háború bemutatója előtt azt nyilatkozták, hogy a negyedik Bosszúállóknak már az alcíme is spoiler lenne, így annak felfedésével még várnak egy kicsit, a sztori pedzegetésével pedig még annál is többet, mindenesetre az írók szerint a folytatás még nagyobb és durvább lesz, mint az elődje, ami nem kis dolog, ugyanis Thanos tettei a fél világot térdre kényszerítették. Valahogy vissza kell őket csinálni…

Elképesztő magasságokban a Bosszúállók 3!

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika

(Források: hu.ign.com és mafab.hu)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·