FILMEZZUNK.HU
Bővített verziót kap a Bosszúállók: Végtelen háború?

Bővített verziót kap a Bosszúállók: Végtelen háború?

1902

Bővített verziót kap a Bosszúállók: Végtelen háború?

Reméljük, hogy még többet láthatunk majd az Őrült Titán, azaz Thanos múltjából. A Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo már korábban elárulták, hogy több olyan jelenet sem került bele a film végleges változatába, amelyek jobban bemutatták volna Thanos (Josh Brolin) eredetét, ugyanis az összkép szempontjából nem tartották fontosnak. – írja a Puliwood.hu

Az Őrült Titán pedig egy csettintésre a Marvel Filmes Univerzum legnépszerűbb gonosza lett és motivációi érthetőek voltak, csakhogy a rajongók még többet szerettek volna látni belőle, erre pedig valószínűleg meg is lesz a lehetőségük, ha a Végtelen háború megjelenik DVD-n és Blu-ray-en. Jim Starlin, Thanos megalkotója ugyanis a Las Vegas Comic-Conon elárulta, hogy félórányi anyag maradt a vágószoba padlóján, a Collider pedig úgy értesült, hogy a Marvel Studios állítólag egy bővített verzióban mutathatja meg ezeket a kimaradt jeleneteket.

Hivatalosan azonban még nem került megerősítésre, hogy készülne bővített verzió, sőt az is megeshet, hogy ezekből a momentumokból átmentettek párat a Bosszúállók 4-hez, így egészen addig ne örüljünk előre, amíg hivatalosan be nem jelentik a Végtelen háború lemezes kiadásait.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·