FILMEZZUNK.HU

Megvan, hogy ki lesz a Halálos iramban spin-off főgonosza!

3134

Megvan, hogy ki lesz a Halálos iramban spin-off főgonosza

Emberére akadt Dwayne Johnson és Jason Statham párosa, hiszen Idris Elba lesz a Halálos iramban spin-off gonosza. A Halálos iramban széria készítői már a kezdetektől szerettek volna egy önálló produkciót adni Dwayne Johnson hamar közönség kedvenccé vált karakterének, erre pedig tökéletes ürügyként szolgált az ő és Jason Statham közös jeleneteinek rendkívül pozitív fogadtatása a legutóbbi nyolcadik felvonásban. Ezt a sikert meglovagolva egyre inkább összeállni látszik a párost középpontba helyező, jelenleg előkészületi fázisában járó Hobbs and Shaw című spin-off, amelynek stábjához a Variety jelentése szerint most egy újabb jól ismert név csatlakozott Idris Elba személyében. – írja a Puliwood.hu

Hihetetlen, de ezt a 20 színészt még egyszer sem jelölték Oscar-díjra

A színész szerepéről egyelőre semmilyen konkrétum nem derült ki azt a fontos információt leszámítva, hogy vele kell majd szembenéznie a Johnson és Statham által alakított Luke Hobbs különleges ügynöknek és az egykori bűnöző Deckard Shaw-nak, vagyis Elba folytatja a nemrég megkezdett hagyományát, és nemsokára ismét egy ellenségként tetszeleg. Mellettük Vanessa Kirby (A korona) szintén jó eséllyel csatlakozik a színészgárdához, aki Shaw nővérének szerepéért a tárgyalások végső szakaszában jár.

A film rendezői székét a Deadpool 2. után alig szusszanó David Leitch foglalta el, aki a Halálos iramban nyolc részéből hat felvonást író Chris Morgan forgatókönyvét fogja vászonra vinni. A forgatás idén ősszel veszi kezdetét. A Hobbs and Shaw 2019. július 16-án kerül az amerikai mozikba.

Kapaszkodj meg, jön a Halálos iramban animációs sorozat

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · ·