FILMEZZUNK.HU

Boy Erased előzetes, főszerepben Russell Crowe és Nicole Kidman

1563

Boy Erased (2018) – Előzetes

Előzetes érkezett Joel Edgerton Oscarra gyúrt filmjéhez! Az ausztrál színész pár éve Az ajándék filmjével mindannyiunkat meglepett: rendezői debütálásában egy kiforrott, feszes pszichothrillerrel mutatkozott be. Második filmjével úgy tűnik, elhagyja a zsánerfilmek világát és egy Oscar-gyanús Focus Features drámával próbálja az idei díjszezonra pozicionálni magát. – írja a Filmtekercs.hu

Boy Erased (2018) - Előzetes

Boy Erased Garrard Conley közel azonos (Boy Erased: A Memoir) című regénye alapján készült el, a forgatókönyvet pedig szokásához híven Joel Edgerton írta. A történet valós eseményekre épül, Conley saját élményeiből merítve jelentette meg a könyvét 2016-ban.

A dráma egy meleg srác történetét követi nyomon, akit baptista szülei átnevelőtáborba küldenek, miután fiuk coming outol. A főszerepben az a Lucas Hedges játszik majd, aki az elmúlt években rendre feltűnt Oscar-jelölt filmek mellékszerepeiben, ám A régi város (amiért a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában ő maga is jelölést szerzett), a Lady Bird és a Három óriásplakát Ebbing határában után ezúttal főszerepben csillogtathatja meg színészi tudását. Hedges szüleit nem más, mint a két Oscar-díjas ausztrál legenda Nicole Kidman és Russel Crowe fogja megformálni. Mellettük a fiatal kanadai színész-rendező, Xavier Dolan is szerepet kap majd.

A 12 legjobb film Russell Crowe főszereplésével

(Forrás: Filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·