FILMEZZUNK.HU

Az eredeti színészpárossal jöhet a Vissza a jövőbe 4!

7275

Jöhet a Vissza a jövőbe 4

Christopher Lloydról nem lehet azt állítani, hogy egy kevéssé foglalkoztatott színész – ugyan idén októberben tölti be a 83. életévét, semmi sem utal rá, hogy leállna a munkával. Ám az évtizedekre visszanyúló karrierjének is megvannak a számára legszebb pillanatai, amelyek közül Robert Zemeckis sci-fi trilógiája vitathatatlanul a legfontosabb.

Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

Vissza a jövőbe-t 33 évvel ezelőtt mutatták be, és igen hamar ért el akkora sikert, hogy megkapta a kötelező jellegű folytatásait, a Vissza a jövőbe 2.-t és a Vissza a jövőbe III.-t, színészeit pedig egy csapásra sztárrá tette. Sőt, ahogy azt a Dokit alakító Lloyd elmondta, sok fiatalt inspirált arra, hogy kutatói pályára lépjen, ami egy igen nagy dolog. Nincs abban tehát semmi meglepő, hogy a színész ismét szívesen bújna Doki bőrébe, bár az esetleges 4. részről még nincs hivatalos megerősítés. Ugyan párszor már rebesgették, hogy készül a negyedik rész – először rögtön a harmadik film bemutatását követően -, de a pletykák rendre hamisnak bizonyultak.

Lloyd egy interjúban beszélt arról, hogy milyen jó lenne ismét feleleveníteni a filmet, és hogy mennyire boldog lenne attól, ha ismét Doki lehetne – de természetesen csak akkor, hogyha az alkotók megtalálnák a módját annak, hogy a kibővített történetszál legalább olyan jól passzoljon a régi filmekhez, mint azok egymáshoz.

A feladat természetesen nem lehetetlen, a kérdés csak az, hogy van-e még valaki, aki szívesen vágná bele a projektbe a fejszéjét. Ha valaki tehát mégis úgy dönt, hogy kell egy új Vissza a jövőbe a világnak, akkor az biztos, hogy a habókos tudósra számíthat, és ha rá számíthat, nagy valószínűséggel Michael J. Fox sem maradna ki a buliból.

18 ritka hírességfotó a múltból, amit bárcsak korábban láttunk volna

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·