Jön a Sikoly 5, méghozzá egy újabb alapszereplővel a fedélzeten!

Jön a Sikoly 5, méghozzá egy újabb alapszereplővel a fedélzeten!

677

Jön a Sikoly 5!

Bármennyire is durva belegondolni, a modern kori tinihorrorok egyik stílusteremtője, a Sikoly immár lassan huszonöt éves! Wes Craven, aki egyébként is az egyik legnagyobb arc volt a horrorfilmek műfajában, igazi klasszikust teremtett, amelyet aztán tucatnyian másoltak le. A Sikoly széria 2011-ig összesen négy részt ért meg, ám a legfrissebb hírek szerint immár hivatalos: jön a Sikoly 5!

Most már biztos, hogy jön a Sikoly 5!

David Arquette után Courteney Cox is bólintott arra, hogy szerepeljen a Scream, azaz a Sikoly következő epizódjában. A rebootolt horrorfranchise új darabja folytatás lesz, tehát a színész ismét Gale karakterébe bújhat bele. Mint az már év elején kiderült, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezheti meg a franchise következő darabját. A duó rendezőként tavaly tette le a névjegyét a Ready or Not című, kifejezetten jól sikerült thriller elkészítésével.

És hogy miért is élesztik fel a szériát? Nos, a Sikoly első három részének mindegyike szinte példátlan módon, közel ugyanakkora érdeklődést váltott ki a közönségből. Amerikában sorban 103, 101 és 89 millió dollárt kasszíroztak a filmek, világszerte pedig 70, 71 és 73 milliót. A 2011-es negyedik epizód már csak 38 milliós bevételt hozott hazájában, míg Amerikán kívül 59 millióig jutott el. A filmeket egy sorozat is követte 2+1 rebootolt szezonnal, valamint egy, az első két évadot lezáró tévéfilm is elkészült.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download