Tom Cruise és Dwayne Johnson szívesen akciózna együtt

Tom Cruise és Dwayne Johnson szívesen akciózna együtt

1610

Tom Cruise és Dwayne Johnson szívesen akciózna együtt

Mi történne, ha napjaink két legnagyobb akciósztárja összeállna, és közösen készítene filmet? Minden bizonnyal adrenalin- és tesztoszteron-túltengés következne be, és felpörögne tőle a közönség, amire lassan fel is készülhetünk, mert Tom Cruise és Dwayne Johnson egyhangúlag odanyilatkozott, hogy szívesen harcolnának egymás oldalán. Tekintve, hogy Hollywood két legjövedelmezőbb színészéről van szó – Johnson pont most lett a legtöbbet kereső hollywoodi sztár a Forbes magazin listáján –, a producerek is biztosan felkapták már a fejüket.

Tom Cruise és Dwayne Johnson szívesen akciózna együtt

A dolog úgy pattant ki, hogy az Entertainment Weekly Canada megkérdezte Tom Cruise-t, szívesen szerepelne-e együtt Johnsonnal, amire rögtön érkezett a tömör válasz, hogy naná. Aztán bővebben: „Abszolút benne vagyok. Jó móka lenne.”

Szikla sem volt rest, rögtön válaszolt is Twitteren:

„Haha, figyuzzál, haver… a móka brutálisan enyhe kifejezés. Ha majd együtt harcolunk, ámulni fog a világ. Össze fogjuk hozni. De most a Mission: Impossible – Utóhatásra gyúrok.”

Mint láthatjuk, Johnson udvarias gesztussal honorálta Cruise pozitív reakcióját, amennyiben a kollégája új filmjét népszerűsítette a több milliós követői tábora számára. Lehet, hogy ez egy szép barátság kezdete? Dwayne Szikla Johnsont most a Felhőkarcoló című akcióthrillerben láthatjuk a mozikban, Tom Cruise pedig hamarosan érkezik a Mission: Impossible – Utóhatás főszerepében, amely az alkotók szándéka szerint a két évtizedes múltra visszatekintő sorozat megkoronázása.

Dwayne Johnson a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja

(UIP hírek)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download