FILMEZZUNK.HU
Mr. Bean harmadszor is meghalt, pedig dehogy!

Mr. Bean harmadszor is meghalt, pedig dehogy!

7285

Mr. Bean harmadszor is meghalt, pedig dehogy

Megint meghalasztották Rowan Atkinsont, azaz Mr. Beant, felnőttkori nevén Johnny Englisht, adja hírül a Hoax Slayer kamuhírvadász-portál. A rémhír úgy szól, hogy a jeles komikus egy autós kaszkadőrmutatvány közben vesztette életét.

Ez már a harmadik eset, hogy Atkinsont szomorú szívvel búcsúztatják. Először 2017. márciusában „halt meg”, majd tavaly júliusban, a mostani hoax azonban azt jelzi, hogy az elkövetők szintet léptek. A friss kamu álhír kattintásra ösztönöz, ahol videó tekinthető meg, ott a bűnözők Facebook-megosztást kérnek, aztán a felhasználók hitelkártya-infomációit tudakolják. Aki lépre megy, az jó nagy összeget áldozhat Rowan Atkinson kamu temetésére.

Számos sztár esik áldozatul hasonló álhíreknek, az egyik legszebb eset a Jurassic Worldből is ismert Jeff Goldbumé, akit pár éve a saját saját édesanyja hívott fel aggódva, hogy biztosan él-e még, mert azt olvasta az interneten, hogy Új-Zélandon lezuhant egy szikláról. Rowan Atkinsont hamarosan az anti James Bondként elhíresült Johnny English (Hazai bemutató: 2018. szeptember 20.) szerepében láthatjuk a Johnny English újra lecsap című akcióvígjátékban.

17 mesefigura, akit az eredeti szinkronhangjáról mintáztak

(UIP hírek)


Article Tags: · · · ·