FILMEZZUNK.HU
Robert De Niro is benne lesz a Joker-eredetfilmben

Robert De Niro is benne lesz a Joker-eredetfilmben!

2131

Robert De Niro is benne lesz a Joker-eredetfilmben

Már azt is lehet tudni, melyik karaktert játssza a Joaquin Phoenixszel a címszerepben készülő alkotásban, írja a port.hu. A mű producere, Martin Scorsese ugyan egyik kedvenc színészét, Leonardo DiCapriót nem tudta becastingolni a Jokerbe, de másik kedvencével sikerrel járt. Ha a tárgyalások eredményesen zárulnak, De Niro egy talkshow-házigazdát alakíthat, akinek valamilyen módon fontos szerepe lesz Joker megszületésében (a gonosz figura ugyanis eredetileg egy elvetélt stand-up komikus).

Robert De Niro

A 2019. október 4-én érkező Jokert a Másnaposok-filmek direktora, Todd Phillips rendezi, akinek úgy sikerült megnyernie a képregény-adaptációkban eddig nem túl sűrűn felbukkanó De Nirót, hogy elárulta neki: nem a szokásos (anti)szuperhősös moziban gondolkodik, hanem egy, a nyolcvanas években divatos neonoirban.

Bennfentesek szerint egyébként a Joker forgatókönyve sokat merít abból A komédia királyából, amit Scorsese rendezett, Robert De Niróval a főszerepben. Ebben a sztár egy bukott komikust alakított, aki mindenképpen be akar kerülni egy ismert talkshow-ba, és ennek érdekében elrabolja annak házigazdáját.

Amennyiben a jólértesülteknek igazuk van, a Joker esetében pont fordított lesz a szereposztás, és ezúttal De Niro lesz a sikeres műsorvezető. Mindez azonban még a jövő zenéje, hiszen a film forgatása majd csak szeptemberben kezdődik, New Yorkban. A szereposztásról pedig még annyit lehet tudni, hogy a két férfi mellett a Deadpool 2-ből ismert Zazie Beetz is feltűnik, aki egyedülálló anyaként hívja fel magára Joker figyelmét.

10 Robert De Niro film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: port.hu)


Article Tags: · · · · ·