FILMEZZUNK.HU
Összeállt az új Charlie angyalai reboot színészgárdája

Összeállt az új Charlie angyalai reboot színészgárdája

1881

Összeállt az új Charlie angyalai reboot színészgárdája

Újabb nevek csatlakoztak a korábban bejelentett Stewart mellé. Charlie és a Sony Pictures megtalálta a legújabb angyalait – írta meg a puliwood.hu. Az értesüléseik szerint a Disney közelgő Aladdin remake-jében Jázmint alakító Naomi Scott, valamint a nagyjátékfilmben idáig nem látott Ella Balinska lesznek Kristen Stewart társai a rebootban, amelyben a filmet dirigáló Elizabeth Banks szintén fontos szerephez jut: egy Bosley nevű karaktert fog alakítani, aki gyakorlatilag az ügynökséget vezető, de személyesen sosem látható Charlie arcaként ismeretes.

Összeállt az új Charlie angyalai reboot színészgárdája

Banks nemcsak a rendezője és az egyik színésze lesz a filmnek, ugyanis ezeken felül még produceri tisztséget is betölt egy személyben. A történetről egyelőre semmilyen konkrétum nem derült ki azon túl, hogy a Townsend Ügynökség immár egy világméretű biztonsági és hírszerző szolgálat, mozgósítható csapatokkal a világ minden tájáról. Mi persze elsősorban a Stewart, Scott és Balinska által alkotott triót követhetjük nyomon, akiknek feladata lesz szétrúgni néhány hátsót Charlie angyalainak új generációjaként.

Mióta 1970-ben nagy sikerrel debütált televízióban, a Charlie angyalait kétszer is megkísérelték újból feldolgozni. Az első próbálkozás egy film volt 2000-ben, amit három évvel később folytatás is követett Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz főszereplésével. A második, kevésbé népszerű vállalkozás 2011-re tehető, ahol egy újabb tévéműsor volt a cél, ám az alig élt meg néhány epizódot.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Elizabeth Banks-ről

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·