FILMEZZUNK.HU
Ezért tetováltatta magát a Mamma Mia! sztárja, de van egy kis probléma

Ezért tetováltatta magát a Mamma Mia! sztárja, de van egy kis probléma

2078

Ezért tetováltatta magát a Mamma Mia! sztárja, de van egy kis probléma

A 10 évvel ezelőtti Mamma Mia! sztárjai annyira jó barátnők lettek a forgatáson, hogy végül egy tetoválószalonban kötöttek ki, ahol ugyanazt a szót varratták a bal lábuk belső lábfejére. Amanda Seyfriedről, Rachel McDowall-ról és Ashley Lilleyről van szó, akik barátnőket alakítanak a filmben. Az élet úgy hozta, hogy a színésznők valóban a legjobb barátnők lettek, és ezt erősítették meg tetoválás formájában.

It's complete #constantineandrachel #ilovecumming #feets

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

A szó a „minge”, mert Amanda Seyfried beceneve Mingey, aminek nincs konkrét jelentése az amerikai angolban. (A színésznőnek ez az Instagram-nickje is egyébként.) A csavar viszont az, hogy a „minge” pikáns jelentéssel bír a brit angolban. A színésznő egy beszélgetős műsorban elmesélte, hogy Amerikában senki nem akad ki a tetoválásán, de amikor Angliában tartózkodik, sokan elcsodálkoznak.

„Látszik, hogy előítéletek élnek ezzel kapcsolatban – mondta Amanda a Late Night with Seth Meyers című műsorban. – De engem nem érdekel, ki mit gondol, mert számomra ez a szó sokkal többet jelent annál, ami az embereknek először eszükbe jut róla.”

Amanda Seyfried a felnőtt Sophie-t alakítja a Mamma Mia! folytatásában, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmmusicalban, amely talán az előző résznél is sikeresebb lesz. Jelenleg 116 millió dolláros összbevételnél tart, az előző mozi 600 milliót kaszált.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · ·