FILMEZZUNK.HU

Új szinkronizált előzetest kapott az Éli könyve rendezőjének legújabb filmje!

10472

Alfa (Alpha, 2018) – Előzetes

Az ember és a farkas összebarátkozásáról szóló kalandos történet megkapta második magyar nyelvű előzetesét. Mély emberi értékekről, bátorságról, hűségről, igaz barátságról, önmagunkra ismerésről és hazatalálásról szól az Alfa, egy látványos, mozivászonért kiáltó, lélegzetelállítóan fényképezett nagyszabású film. A sztori 20.000 évvel ezelőtt játszódik, de nem is lehetne aktuálisabb. Végre egy történet, amit mindenkinek látnia kell.

Alfa (Alpha, 2018) - Előzetes

Te meddig vagy, hol vannak a határaid? Hogyan kerülhetünk egymáshoz közelebb, ha eltávolodtunk, vagy sosem lehettünk igazán közel? Mi van, ha az igaz ellenségedből lesz a legnagyobb szövetségesed? Ölsz-e az életedért? Hogyan érint meg a könyörület? Mitől vezér az Alfa? Kiből lehet Alfa?

Ez a film úgy mond sokat, hogy szinte alig beszélnek benne. Légy te is részese egy szövetség kiteljesedésének, amely megváltoztatta a világunkat! Film az első barátságról, ami ember és hű társa, a farkas (a kutya őse) között született! Az Alfa szeptember 13-án kerül bemutatásra a haza mozikban, a főszerepben pedig Kodi Smit-McPhee lesz látható. 

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · ·