FILMEZZUNK.HU
Itt a Bosszúállók 3 fergeteges forgatási bakivideója!

Itt a Bosszúállók 3 fergeteges forgatási bakivideója!

7142

Bosszúállók 3 – bakivideó

Kikerült a netre a Bosszúállók 3 fergeteges forgatási bakivideója! Aki látta a Bosszúállók: Végtelen háborút, az tudhatja, hogy a megszokott Marvel-humor ellenére messze nem ez volt a stúdió legvidámabb filmje. A forgatás azonban parádés hangulatban zajlott, írja a mafab.hu.

Július 31-től vásárolható meg digitális formátumban a Bosszúállók: Végtelen háború (a DVD- és Blu-ray megjelenés augusztus 14-én esedékes), melyen természetesen rengeteg extra kapott helyet. A rendezői kommentár és a kimaradt jelenetek mellett egy ilyen lemezről sem maradhatnak le a forgatási bakik. És, ahogy ez lenni szokott, a megjelenés előtti napokban a stúdió a hájp érdekében közzétesz néhány felvételt az extrák közül.

Ez a Végtelen háború esetében sem történt másként, a bakivideóban pedig van minden a tánctól, az önfeledt nevetésen át a káromkodásig. A szóban forgó felvételeket idelent tudjátok megnézni. A Bosszúállók 3 a 2018-as év legjövedelmezőbb filmje volt, összbevételei átlépték a 2 milliárd dollárt, ráadásul a nézők mellett a kritikusokat is meggyőzte a produkció, ami számos kérdést hagyott nyitva a nagy finálé előtt, melyre jövő év áprilisáig kell várnunk.

A Végtelen háború jelenleg minden idők negyedik legmagasabb bevételű filmje a Star Wars – Az ébredő Erő, a Titanic és az Avatar mögött, és bár nem valószínű, hogy feljebb fog tudni lépni a listán, a Marvel nyugodtan hátradőlhet, és várhatja a DVD- és Blu-ray lemezekből, valamint a digitális kiadványból származó dollár tízmilliókat.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·