FILMEZZUNK.HU

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

4015

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Mint minden évben, úgy a Forbes idén is közzétette az adott időszak legjobban fizetett színésznőinek listáját, most éppen a 2017. június 1-től 2018. június 1-ig tartó időszakot vizsgálták meg bevételügyileg, írja a puliwood.hu. A Bosszúállók: Végtelen háború és a jövőre érkező negyedik Bosszúállók film nem kevés bevételt jelentettek a színésznőnek.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról

Az említett időintervallumban a Marvel Filmes Univerzum Fekete Özvegye, azaz Scarlett Johansson a dobogó legfelső fokán a maga 40,5 millió dolláros teljesítményével, így bátran elmondhatja magáról, hogy jelenleg ő a világ legjobban fizetett színésznője. Ezt a nagyszerű eredményt természetesen a Bosszúállók: Végtelen háborúnak és az egyelőre még cím nélküli Bosszúállók 4-nek köszönheti (és a szerződése alapján a tengerentúlon a napokban megjelent DVD és Blu-ray eladásokból is részesül majd). Johansson egyébként ezzel a teljesítménnyel az Oscar-díjas Emma Stone-t lökte le a trónról, aki még 2017 során büszkélkedhetett 26 millió dollárral.

A lista második helyét egyébként Angelina Jolie csípte meg 28 millió dollárral (állítólag ennek nagy részét a Demóna 2 előlege képezi), míg a bronzérmes Jennifer Anniston lett a maga 19,5 milliójával, aki az egyes reklámoknak (Emirates légitársaságok, Smartwater, Avenoo stb.) és még ennyi idő után is részben a Jóbarátok sorozatnak köszönheti a bevételeit.

15 érdekesség, amit nem gondoltál volna a Jóbarátok című sorozatról

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·