Új előzetest kapott Kevin Hart legújabb komédiája

3272

Esti iskola (Night School, 2018) – Előzetes

Hogyan szerezzünk érettségit, ha nem vagyunk elég okosak? Kevin Hart megmutatja! A népszerű színész új vígjátéka, az Esti iskola minden olyan elemet tartalmaz, hogy nagy siker legyen – Kevin Hart a rebooltolt Jumanji: Vár a dzsungel (és az elmúlt évek számos sikeres filmje) után ismét a közönség nevettetését tűzte ki célul, és ebben olyan sztárok segítségét kérte, mint Tiffany Haddish, aki tavaly robbant be a köztudatba a Girls Trippel, vagy az amerikai nézők számára a Saturday Night Live-ból jól ismert Taran Killam. – írja a mafab.hu

Esti iskola (Night School, 2018) - Előzetes

Az új előzetes alapján a film erősnek ígérkezik, amiben Hartnak ismét egy számára kicsit idegen helyzetben kell hősiesen megküzdenie az elemekkel. A történet szerint a sikeres eladó élete tökéletesen sínen van: remekül megy neki a szekér, csak úgy viszik az emberek a keze alól a grillsütőket, és még gyönyörű barátnője is hozzá akar menni – miután az eljegyzés kirobbanó siker. Szó szerint. A munkahelyét hazavágó eladó mindent elkövet, hogy ismét munkába állhasson, ám ezúttal a pénzügyi szektorban. Ehhez viszont meg kell szereznie az érettségit, és itt jön a képbe a Haddish alakította esti iskolai tanárnő, aki egy rakás idiótát (köztük Hartot) próbál meg átrugdosni az teszten.

A film egy tipikus Hart-féle vígjátéknak ígérkezik, tele sok dumával és vicces jelenettel. A szeptemberben mozikba kerülő filmet  Malcolm D. Lee rendezte és Hart régi együttműködő partnere, William Packerproducerelte.

7 fergeteges vígjáték Kevin Hart-tól, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download