FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

BRÉKING: Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

1370

Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

Ha a hír igaz, akkor óriási ütés érte a DC Univerzumot, elveszítették az Acélemberüket. Henry Cavill eddig három filmben keltette életre Supermant a DC moziverzumában, amelyek között egy szóló és két csapatfilm is szerepelt, írja a puliwood.hu. Sokan várták, hogy folytatást kapjon Az acélember, de miután Cavill nemrégiben elvállalta a Netflix Witcher sorozatának főszerepét világossá vált, hogy a közeljövőben esély sincs új filmre.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 - kritika

Henry Cavill eddigi legismertebb szerepében, azaz a szuperhős Superman karakterében.

A rendelkezésre álló információink szerint a színész annak hatására lépett ki, hogy konfliktusba keveredett a stúdióval akkor, amikor azok szerettek volna tőle egy cameot szerezni a Shazamhoz, de az időbeosztása ezt nem tette lehetővé. Szerződésének felbontásával Cavill nyugodt szívvel vállalhatta el Ríviai Geralt szerepét.

A színész távozását követően a stúdió nem tervez újabb Superman filmet kiadni a közeljövőben, helyette inkább Supergirlre próbálják fektetni a hangsúlyt. Cavill lelépése után egyre valószínűbb, hogy Ben Affleck is ott fogja hagyni Batman szerepét, ami megnyitja a kaput egy fiatalabb színész előtt Matt Reeves filmjében.

Az, hogy a Warner Bros. nem ragaszkodott foggal-körömmel a színészhez és látszólag ilyen könnyedén elengedték annak tudható be, hogy a stúdió belátta, hogy az eddig felépített DC univerzummal nehéz lesz tovább haladniuk, ezért gyökeres változtatásokra lesz szükség. Noha elsősorban nem az általuk alkalmazott színészekkel volt probléma eddig sem, de talán könnyebb lesz tiszta lappal indítani, ha teljesen új arcok veszik át a stafétát. Annyi egészen biztos, hogy év végén megérkezik az Aquaman, jövőre pedig a Shazamra és a Wonder Womanre is beülhetünk. Hogy ezután mi lesz a DC univerzum sorsa azt talán még a Warnernél sem tudják pontosan.

Henry Cavill szeretne lenni a következő James Bond

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·