FILMEZZUNK.HU

Rejtély lengi körül az új Transformers-filmet

1539

Rejtély lengi körül az új Transformers-filmet

Ha egy összeesküvéses elmélet felüti a fejét, gyorsabban terjed, mint a novemberi nátha. Egyre több rajongó meggyőződése, hogy az ŰrDongó című Transformers-film nem csupán az alakváltó robotos franchise megújítása, hanem egyben egy teljesen új sorozat nyitánya is.

Travis Knight - Űrdongó

Eredetileg arról volt szó, hogy az ŰrDongó klasszikus spinoff, vagyis egy sikeres széria olyan leágazása, amely az egyik szereplő eredettörténetét meséli el. Ennek jegyében a hamarosan látható produkcióban a magát Volkswagen Bogárnak álcázó sárga robot és egy lázadó kamaszlány (Hailee Steinfeld) barátságának kalandos kibontakozását kísérhetjük figyelemmel. Most azonban az az elmélet terjed, hogy ez a produkció valójában a Transformers– és a G.I. Joe-univerzumok egyesítését harangozza be. Évek óta kering ugyanis stúdióberkekben az az ötlet, hogy a robotokat és a szuperkatonákat össze kellene hozni egy új sorozatban, ahogyan a Marvel korábban önálló képregényhősei is kalákában küzdenek az utóbbi időben.

A nagy egyesítés kulcsa az ŰrDongó egyik főszereplője, John Cena lenne, aki titokzatos katonatisztet alakít. Egyes rajongók szerint ő maga G.I. Joe, aki a következő részben felfedi valódi énjét, és bajtársaival nyilván csatlakozik a pozitív kisugárzású robotokhoz. Mindez persze csak elmélet, az ŰrDongót gyártó Paramount stúdió és a Hasbro játékgyár főnökei egyelőre azon dolgoznak, hogy a produkció új energiával töltse meg a régóta futó sorozatot.

Megérkezett az Űrdongó legújabb előzetese!

(UIP hírek)


Article Tags: · · · ·