FILMEZZUNK.HU

Wonder Woman is csatlakozott a Halál a Níluson stábjához

1860

Gal Gadot is csatlakozott a Halál a Níluson stábjához

Hercule Poirot éleslátó szemét ezúttal Wonder Woman szépsége vakíthatja el. A Gyilkosság az Orient Expresszen tavalyi újrája ugyan nem robbantott kasszát, azért egy csekély 55 millió dolláros büdzséből csak sikerült világszerte több mint 350-et kaszálnia és a kritikusok sem utálták Kenneth Branagh krimijét, ez pedig elég indok volt arra, hogy feldolgozásra kerüljön Agatha Christie következő népszerű története, a Halál a Níluson is. -írja a puliwood.hu

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

A Halál a Níluson új adaptációjában Hercule Poirotnak újra használnia kell a szürke kis agysejtjeit, hiszen egy hajón elkövetett gyilkossághoz hívják – ez láthattuk is a Gyilkosság az Orient Expresszen végén. Az előző filmben Kenneth Branagh keltette életre a híres detektívet, a folytatás kapcsán viszont még nem erősítették meg a csatlakozását, így a Deadline által leközölt casting számít az elsőnek: információik szerint a jelenleg Gal Gadot aláírt a filmre, aki jelenleg a Wonder Woman 1984-et forgatja. A színésznő Linnet Ridgeway-t alakítja majd, egy gazdag örökösnőt, aki szerelmes egy Simon Doyle nevű férfiba. Linnetet az eredeti, 78′-s filmben Lois Chiles keltette életre.

Tekintve, hogy a korábbi feldolgozás szereplőgárdában is a kor nagyágyúi kaptak helyet, kétségünk sincs afelől, hogy ezúttal is egy rakatnyi hollywoodi sztárt láthatunk majd a nílusi hajón, a tervek szerint 2019. december 20-án.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Gal Gadot-ról

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·