FILMEZZUNK.HU

Pókember: Idegenben / Így fog kinézni Pókarc új jelmeze

2359

Pókember: Idegenben / Így fog kinézni Pókarc új jelmeze

Tom Holland beugrott a Jimmy Kimmel Showba, hogy hivatalosan is leleplezze a hálószövő következő ruháját, írja a Puliwood.hu. Miközben a rajongók egy része azért kampányol, hogy Tobey Maguire is belekerüljön a Pókember: Idegenben játékidejébe egy cameo erejéig, addig a többiek sasszemmel figyelnek minden hírre a Pókember: Hazatérés folytatásával kapcsolatban (mint például Jake Gyllenhaal kiszúrására a forgatáson), ugyanis a Marvel meglehetősen szűkszavú a részletek tekintetében.

Hollywood nem viccel, jön Pókember vámpír spin-offja!

Pár napja már láthattuk forgatási videón Pókember megújult felszerelését, most azonban hivatalosan is leleplezték az új jelmezt: Tom Holland beugrott Jimmy Kimmelhez, hogy némi mókásnak szánt közjáték során felfedje a ruhát. Noha a műsorvezető próbált kihúzni belőle némi információt azzal kapcsolatban, hogy a Pókember: Idegenben hogyan folytatódik majd a Végtelen háború után, a híresen pletykás Holland inkább kitért a kérdések elől és elsietett megmenteni a világot – vagyis egy bankot – Thanostól.

A Pókember: Idegenben 2019. július 5-én kerül a mozikba és számos visszatérő arcot köszönthetünk majd a szereplőgárdában.

Jake Gyllenhaal lesz a következő Pókember-film főgonosza

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · ·