FILMEZZUNK.HU

Új részletek derültek ki a Pókember: Hazatérés folytatásáról

1929

A Pókember: Hazatérés folytatása nagyobb és viccesebb lesz, mint elődje

Kevin Feige nem sokat mondott a jelenleg is forgatás alatt álló második részről, de egy-két apróságot azért elhintett a Pókember: Hazatérés folytatásáról. A Spider-Man: Far From Home névre keresztelt folytatásról nem sokat tudunk jelenleg azon kívül, hogy Tom Holland visszatér Peter Parkerként és elvileg a Bosszúállók 4 eseményei után járunk majd, ugyanis mind Mysterio jelenléte főgonoszként, mind Jake Gyllenhaal csatlakozása egyelőre pletyka, írja a Puliwood.hu.

Pókember: Hazatérés

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azonban néha elárul egy-két apróbb újdonságot. Most éppen igyekezett lehűteni a rajongói kedélyeket és kikötötte, hogy a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange nem lesz benne a filmben még egy cameo erejéig sem, noha a két színész nagyon szeretne újra együtt dolgozni. Azonban mikor arról kérdezték Feige-t, hogy a Strange-et leszámítva a Marvel Filmes Univerzum más karakterei felbukkanhatnak-e a folytatásban, csak annyit reagált, hogy az MFU része, szóval lehetséges.

Eközben a Marvel Studios veterán vágója, Dan Lebental elhintette a The Hollywood Reporternek, hogy a Jon Watts rendezésében készülő Spider-Man: Far From Home sokkal nagyobb léptékű és viccesebb lesz, mint az előző film volt. 2019. július 5-én (nálunk valószínűleg 4-én) kiderül.

Így készültek a Bosszúállók: Végtelen Háború legdrámaibb jelenetei

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·