Megvan, mikor jön a Jumanji 2

Megvan, mikor jön a Jumanji 2

1347

Megvan, mikor jön a Jumanji 2

Jumanji: Vár a dzsungel sikere talán az alkotókat is meglepte: a film majdnem egymilliárd dollárt hozott össze világszerte – a tervezett folytatás pedig azonnal zöld utat kapott a stúdiótól, írja a mafab.hu. A Vár a dzsungel egyrészt az eredeti Jumanji folytatásaként, másrészt egy rebootjaként szolgált, és igencsak túlteljesítette a várakozásokat. Dwayne JohnsonJack BlackKevin Hart és Karen Gillan négyese között remekül működött a kémia a filmvásznon, és a rendező Jake Kasdan is ki tudta hozni a maximumot az amúgy nem túl bonyolult történetből.

Érhető viszont, hogy a stúdió sietni akar a következő résszel, hiszen egyrészt addig kell ütni a vasat, amíg meleg – másrészt a produkcióban van egy Nagyon Elfoglalt Ember Johnson személyében, aki épp most fejezte be Disney Jungle Cruise című családi filmjét, ahonnan rögtön robog tovább a Hobbs és Shaw forgatására, aztán az ütemtervben szerepel még egy Red Notice valamikor jövőre – de természetesen a Jumanji 2 élvez némi elsőbbséget.

A tervek szerint a filmet jövő januárban kezdik majd el forgatni Atlantában, és állítólag vesznek fel pár jelenetet Hawaii-on is, a munka tervezett időtartama pedig három hónap. A stúdió úgy készül, hogy áprilisra már meg is van az anyag – és 2019. december 13-án, tökéletes karácsonyi-családi filmként kerülhet is a mozikba. A december ugyan mindig erős hónap a filmiparban, és jobbnál jobb alkotások követelik maguknak a figyelmet – de a stúdió minden bizonnyal tudja, hogy mit csinál, és feltételezhetően nem fognak belebukni. Vagyis: a következő Jumanji-részre már csak egy picit több, mint egy évet kell várnunk.

Dwayne Johnson királynak áll a Forrest Gump rendezőjének új filmjében

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download