FILMEZZUNK.HU
Maugli (Mowgli, 2018) - Előzetes

Befutott az Andy Serkis-féle Maugli új előzetese

4837

Maugli (Mowgli, 2018) – Előzetes

Megérkezett az eredetileg a Warner égisze alatt tervezett A dzsungel könyve-adaptáció, a Maugli friss előzetese. A filmre néhány hónappal ezelőtt csapott le a Netflix, így a mozik helyett azonnal a streaming szolgáltató kínálatában debütál majd a produkció. Ha láttátok a Jon Favreau-féle A dzsungel könyvét, rögtön szembetűnhet, hogy mennyivel komorabb hangvételű lesz Serkis adaptációja. A direktor korábban azt ígérte, hogy a filmje Kipling klasszikusának hű feldolgozása lesz, és a trailer alapján úgy tűnik, be is tartotta a szavát.

A motion capture technológiával életre keltett szereplők mozgását és hangját olyan A-listás sztárok kölcsönözik, mint Christian BaleBenedict CumberbatchCate BlanchettAndy SerkisNaomie HarrisJack Reynor és Freida Pinto, de természetesen maga a direktor is szerepet vállalt a produkcióban.

A történet főszereplője egy fiatal fiú, Maugli, akit farkasok neveltek fel. Shir Kán, a vérszomjas tigris feltűnése nem csak a fiú, de családja és barátai számára is olyan fenyegetést jelent, mellyel csak együtt tudnak szembenézni. A Maugli december 7-től érhető el a Netflix kínálatában.

TOP 30: A legjobb filmek 1980 és 1995 között

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·