FILMEZZUNK.HU
Alita: Battle Angel (2018) - Előzetes

Baromi ütős az ALITA: A HARC ANGYALA végső előzetese!

10392

Alita – A harc angyala (Alita: Battle Angel, 2018) – Előzetes

Elképesztő lesz James Cameron és Robert Rodriguez robotlányos mozija! Új előzetest kapott az Alita – A harc angyala című mangaadaptáció, amelyet Cameron producerál és Rodriguez rendez, írja a 24.huMiközben rendezőként már évek óta az Avatar folytatásai kötik le, James Cameron azért más, a szívének kedves projekteket is babusgat, ezek közül is kiemelkedik a Yukito Kishiro mangasorozatán alapuló Alita: Battle Angel című sci-fi akciófilm.

A Cameron produceri bábáskodásával és társ-forgatókönyvírói közreműködésével készülő adaptáció a címben is megénekelt Alitáról szól, aki egy géptestben élő fiatal nő. A működésképtelen Alitára Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz) talál rá egy szeméttelepen, majd rendbe hozza és segít neki új életet kezdeni. A ránézésre majdnem valódi embernek tűnő lányra hamarosan a szerelem is rátalál, csakhogy aztán felbukkan pár hozzá hasonló android, akik Alita rejtélyes múltjából érkeznek és őt akarják begyűjteni.

A kétszeres Oscar-díjas Waltz mellett sem akármilyen nevek alkotják a produkció szereplőgárdáját: az ugyancsak aranyszoborral kitüntetett Jennifer Connelly és Mahershala Ali, illetve Jackie Earle Haley, Ed Skrein, Michelle Rodriguez és Casper Van Dien lesz látható a mellékszerepekben, míg a számítógéppel animált Alitát Rosa Salazar kelti életre.

A 6 legjobb film, amiben a mesterséges intelligencia az úr

(Forrás: 24.hu)


Article Tags: · · · · ·