FILMEZZUNK.HU
Kiderült, miről fog szólni a John Wick 3

Nem tér vissza a John Wick 3-ban a közönségkedvenc karakter

2239

Nem tér vissza a John Wick 3-ban a közönségkedvenc karakter

A színész-zenész Common karaktere, a sokak által csak John Wick rosszfiú párjaként emlegetett, és nagy közönségkedvencnek számító karaktere, Cassian sajnos nem tér vissza a franchise harmadik részében – és ezt első kézből, magától Commontól lehet tudni, írja a mafab.hu. A John Wick: 3. felvonás történetének részleteit még sűrű homály fedi, mert a stáb és a stúdió is mélyen hallgat arról, mire fut majd ki a harmadik rész. Cassian karakterének sorsa eddig függőben volt, mert a második rész vége nyitva hagyta ezt a kérdést, a rendező Chad Stahelski pedig sosem mondott egyértelműen igent vagy nemet arra, hogy viszontlátjuk-e a őt a vásznon.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

Most kiderült, hogy nem – a színész egy interjú során vallotta be, hogy nem lesz része a produkciónak, és természetesen megragadta az alkalmat arra, hogy elmondja: milyen nagy öröm, kaland és megtiszteltetés volt együtt dolgozni Keanu Reevesszel ezen az igen jól sikerült akciófilmen. És bár többet nem igazán mondhatott a készülő filmről, azt azért megerősítette, hogy igazán hihetetlen anyagot tesznek össze a srácok.

Ez a hír sokak számára csalódás, hiszen Cassian igazi, méltó ellenfele volt John Wicknek, aki majdnem felül is kerekedett a jól fésült bérgyilkoson – illetve a két karakter szépen megkoreografált harcjelenetei mindenképp a film csúcspontjait jelentik. De így már biztos, hogy kettejük párharcát a közeljövőben nem látjuk majd ismét, de ki tudja? Hátha a jövő tartogat még a sikeres franchise számára olyan lehetőségeket, ahol Cassian megmutathatja, mit tud.

A harmadik felvonás története szerint John Wick szorultabb helyzetben van, mint eddigi valaha, és a nyomában egy fokozatosan növekvő tömeg lohol, hogy végleg likvidálja – New Yorkban és a világ számos egyéb pontján is. Amire számíthatunk: az első két részben megszokott sötét, nyomasztó hangulat, precízen kidolgozott és kemény kaszkadőrmunka, látványos küzdelmek és hatalmas tétek. Minden egyéb még természetesen titok. Egészen 2019 május közepéig, amikor is mindenki a saját szemével győződhet meg a végeredmény minőségéről.

Keanu Reeves 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·