FILMEZZUNK.HU
The Vanishing (2019) - Előzetes

Előzetest kapott Gerard Butler legújabb thrillerje!

1609

The Vanishing (2019) – Előzetes

Gerard Butler az utóbbi pár évben olyan gyengére sikerült filmekhez adta a nevét, mint az Egyiptom istenei, a Londos ostroma vagy éppen az Űrvihar, de ez tényleg csak a jéghegy csúcsa. Valamiért teljesen úgy tűnt, mintha Nic Cage nyomába eredt volna, és minden, jövedelmezőnek tűnő filmet elvállalt, pedig jóval több van benne, ahogy azt a Spílerben vagy a Törvénytisztelő polgárban is megmutatta, írja az Index. A jövőre érkező, The Vanishing című thrillerje megint olyan filmnek tűnik, amiben szívesen megnézzük:

A Peter Mullan (legutóbb a Westworldben láthattuk) és Butler főszereplésével, Skóciában forgatott film egy valós történetet dolgoz fel: az 1900-as évek elején a Skócia északnyugati partjainál fekvő Flannan-szigetek egyikén, az Eilean Mor nevűn éppen leváltották volna a világítótorony legénységét, de csak hűlt helyüket találták, ami azért furcsa, mert a sziget nem túl nagy, azon más ember nincs, birka viszont annál több.

A film ezt a titokzatos eseményt boncolgatja, viszont a magyarázat már korántsem olyan természetfeletti, mint a korabeli lapoké. Az amerikai mozik januárban, a britek márciusba hozzák majd, a fesztiválokat már idén megjárta, különösebb érdeklődés nem mutatkozik iránta, pedig az előzetese alapján Butler 15 éve nem forgatott ilyen jó filmet.

Gerard Butler majdnem meghalt

(Forrás: Index)


Article Tags: · · · · · · · · ·