FILMEZZUNK.HU

Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

1834

Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsönzi hangját a Grincsnek a legújabb animációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.

Fiatal koromban egy boltban dolgoztam, és karácsony előtt ugyanaz a pár dal ment, végtelenítve – meséli Cumberbatch a Stuff magazinnak. – Na akkor én is olyan idegállapotba kerültem, mint a Grincs karácsony előtt, és legszívesebben betiltottam volna az egészet. Egyébként nem utálom a karácsonyt, amolyan boldog, brit, cinikus állásponton vagyok vele kapcsolatban. A karácsonyban csak azt utálom, hogy a rengeteg műanyag csomagolás miatt szeméthegyek keletkeznek, ami elég nagy pazarlás pár vidám nap érdekében. Egyébként a volán mögött is tudok grincses lenni, ha berágok valakire. Akkor is kicsit grincses vagyok, ha régóta ettem és leesett a cukrom, meg ha éppen átrepültem az óceánt és halál fáradt meg ideges vagyok.

A színész arra a kérdésre, hogy ki a karácsonyi főgonosza, azonnal rávágta: – Nem a Grincs, hanem Hans Gruber a Drágán add az életed!-ből. Ez is tipikus karácsonyi film annak dacára, hogy a szereplők jelentős részét lelövi Bruce Willis. Alan Rickman zseniális a német álterrorista szerepében!

A hamarosan hozzánk is megérkező Grinch eddig 218 millió dolláros összebevételt ért el.     

10 ordító filmes baki a Die Hard-ban, ami felett valószínű te is elsiklottál

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · ·