FILMEZZUNK.HU
Kim Possible (2019) - Előzetes

Itt az élőszereplős Kim Possible első előzetese!

1564

Kim Possible (2019) – Előzetes

A napokban a Disney közzétette a nagy sikerű animációs sorozaton alapuló, élőszereplős Kim Possible első előzetesét, ráadásul ezzel együtt azt is felfedték, hogy a Sadie Stanley (A Goldberg család) főszereplésével készült film 2019. február 15-én fog debütálni a Disney Channel műsorán, írja a puliwood.hu.

A hivatalos szinopszis szerint mikor a magát a legnagyobb Kim Possible rajongónak valló Athena, egy új osztálytárs elkezd árnyékot vetni Kimre, ismét felüti a fejét a gonosz Drakken és Shego, akik egy mesteri tervvel próbálják őt végleg megállítani. A Possible Csapat – Kim, Ron, a techzseni Wade, Athena és a földikutya Rufus – feladata, hogy felvegyék ellenük harcot.

Stanley mellett a színészgárdát erősíti Patton Oswalt, Todd Stashwick, Taylor Ortega, Ciara Wilson, Alyson Hannigan, Connie Ray, Issac Ryan Brown, valamint Erika Tham. Külön érdekesség, hogy egy kisebb szerepben Kim Possible eredeti megszólaltatója, Christy Carlson Romano szintén tiszteletét teszi a produkcióban. Ti mit gondoltok a látottakról?

A Disney Channel 15 legismertebb sztárja régen és most

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·