Érdekességek Margot Robbie életéről

Kiderült, miért nem akar még gyermeket Margot Robbie

804

Kiderült, miért nem akar még gyermeket Margot Robbie

A 28 éves, házas nőket már minden rokon nyaggatja, mikor lesznek édesanyák, és ez alól az Oscar-jelölt Margot Robbie sem kivétel. Az ausztrál színésznő azonban azt állítja, annyira elfoglalt a két kutyájukkal, hogy egyelőre nem tud új jövevényt vállalni. „Sajnos nem megy – mondta Robbie a Porter magazinnak adott interjújában. – Pár napja a férjem beállított egy kölyök pitbullal. Egy kutyamenhely mellett hajtott el, és nem állhatta meg, hogy el ne hozzon egy négylábút. Amivel nem is lenne baj, de van már egy hároméves kutyánk, aki olyan infantilis, mintha pár hetes lenne, úgyhogy csőstül jött a baj. Mondtam a páromnak, hogy legyünk átmeneti befogadó gazdik, aztán majd valaki elviszi az új kutyát, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsuk. Azóta szalad a ház. Belegondoltam, hogy ha két kutya miatt nem aludtam három napja, akkor mit kezdenék egy gyerekkel.”

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

A színésznő ugyanakkor biztos abban, hogy nagy családja lesz a közeljövőben.

„Látom magam előtt a nagy karácsonyi vacsorát, ahol egy tonna gyerek vesz körül. De ez nem most mindjárt lesz, hanem pár év múlva, mert hagyni kell leülepedni a dolgokat.”

Margot Robbie hamarosan a Két királynő című történelmi drámában lesz látható. I. Erzsébetet alakítja, aki kénytelen felvenni a harcot a trónjáért küzdő Stuart Máriával (Saoirse Ronan), pedig a két nő egy szerencsésebb korban akár egymás szövetségese is lehetett volna.

Megérkezett a Két királynő legújabb előzetese!

(UIP hírek)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download