Így neveld a sárkányodat 3 (2018) - Előzetes

Új trailer érkezett az Így neveld a sárkányodat 3-hoz

5703

Így neveld a sárkányodat 3 (2018) – Előzetes

Jövőre lezárul a DreamWorks eddigi legjobb trilógiája. Itt az új előzetes! A DreamWorks fennállásának legnagyobb sikereit érte el az Így neveld a sárkányodat első két részével, írja a mafab.hu. Mindkét epizód hatalmas kritikai és közönségsiker lett, összbevételeik meghaladják az 1,1 milliárd dollárt, így csak idő kérdése volt, hogy elkészüljön a harmadik epizód.

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát…

A rendezői széket az első két rész után ismét  Dean DeBlois foglalhatja el. Az Így neveld a sárkányodat 3.  2019. február 28-tól látható a hazai mozikban.

A valaha volt 10 legjobb mese az IMDB szerint

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download