FILMEZZUNK.HU
Jared Leto érdekességek

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál a születésnapját ma ünneplő Jared Leto-ról

13167

Jared Leto érdekességek

A kisfiús külsejű, ártatlan tekintető srácról te sem gondolnád, hogy már közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez, igaz? Márpedig az amerikai színész-énekes mögött tekintélyes múlt áll. Jared 1993 óta színészkedik, valamint az 1998-ban a testvérével alapított, 30 Seconds To Mars nevű rockbandában énekel. Jared Leto a napokban ünnepli az 53. születésnapját, melynek alkalmából most megismerhettek 10 kulisszatitkot az életéből, amit eddig még biztosan nem ismertél.

Jared Leto elvállalta a Hugh Hefner-film főszerepét

1) Gyermekkorában számos alkalommal költözésre kényszerültek, éltek Louisianában, Colorádóban, Virginiában és Haitin is.

2) Leto a középiskola után pár évig festészetet tanult a University of the Arts Philadelphia falai között, majd a New York-i School of Visual Artson töltött el néhány évet.

Jared Leto érdekességek

3) 1992-ben úgy döntött, hogy Los Angelesbe költözik, és zenészként valamint színészként is szerencsét próbál. 1994-ben szerepet kapott a My so-called Life (1994) című sorozatban. Ezt követően karrierje emelkedő pályára állt.

4) Egyik legjelentősebb alakítását a Rekviem egy álomért (2000) című filmben nyújtotta, melyben egy lecsúszott narkós szerepében láthattuk. Jared Leto a filmszerep kedvéért 11 és fél kg-ot fogyott le, és két hónapig szexmentes életet élt, hogy minél hitelesebben tudja alakítani Harryt.

Rekviem egy álomért (Requiem for a Dream, 2000)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·