FILMEZZUNK.HU
Filmajánló (01.12.)

7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

13678

Filmajánló (01.12.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó volt a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze filmajánló rovatunkban, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába.

(1) Az ördög jobb és bal keze (18:55, TV2)

Joe (Terence Hill) hosszú útról tér éppen haza, ám egy kis nézeteltérése támad az egyik útszéli kocsmában. Nem nagy ügy, lepuffant két semmirekellő fejvadászt, az útonállók sebesült foglyát meg befuvarozza a városkába, ahol éppen bátyjával (Bud Spencer) kötözködik három elvetemült fickó. Csupán azon akad fenn, miért visel seriffcsillagot a bátyja. A seriff nem örül különösebben testvérének, mert ismeri. Ahol ő eddig föltűnt, ott mindig történt valami. Most sincs másként, az “ördög jobb kezének” nevezett öcsköst bosszantják a helybéli hatalmasság pökhendi emberei, akik szüntelenül zaklatják a környék mormon telepeseit azért, hogy távozásra bírva ôket, megkaparinthassák földjeiket.

Az ördög jobb és bal keze (Lo chiamavano Trinita, 1971)

(2) Fogtündér (18:55, Viasat3)

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

Fogtündér

(3) Richie Rich – Rosszcsont beforr (19:00, Film+)

Kertjében ott a hullámvasút, a ringlispil még nem jutott eszébe. Ha megéhezik, betér a saját McDonalds üzletébe harapni valamit. Van valami közös ügye Claudia Schifferrel. Õ Richie Rich, a gézengúz milliomos kölyök. Életébõl csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a Richie-vagyonra fáj a foga. Richie szüleit elrabolják, õt, az egyedüli örököst, bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul. De nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál.

Richie Rich - Rosszcsont beforr (Richie Rich, 1994)

(4) Beépített szépség (20:50, Cool Tv)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

(5) Csontdaráló (21:00, Mozi+)

Paul Crewe (Adam Sandler) hajdanán ünnepelt sportoló volt, mára azonban már a feledésbe merült. Paul egy iszogatással eltöltött este után úgy dönt, hogy volán mögé ül. Vesztére tette, ugyanis a kopók lefülelik, és hűvösre teszik egy időre. Paul furcsa módon az ország egyik legjobban őrzött börtönébe kerül, talán nem véletlenül. A fegyencek között egy régi ismerősre lel, egykori edzője (Burt Reynolds) is itt tölti életfogytig tartó büntetését. A börtönigazgató arra bíztatja a rabokat, hogy kezdjenek el sportolni. A börtöncsapat csakhamar felfejlődik, és kihívhatják a börtönőrök csapatát. A két csapat tagjai gyűlölik egymást, a pályán pedig egyikük sem ismer kíméletet.

Csontdaráló (The Longest Yard, 2005)

(6) Micsoda nő! (21:00, Paramount Channel)

Edward Lewis, a sikeres és jóképű üzletemben Los Angelesbe utazik, és az egyik este megismerkedik egy örömlánnyal, Viviannel, aki még új a szakmában. A férfi másnap minden hátsó szándék nélkül felajánlja a nőnek, hogy legyen a partnere az üzleti héten, Vivian pedig örömmel fogadja el az ajánlatot. A nő varázsának a jégszívű üzletember sem tud ellenállni.

Micsoda nő! /Pretty woman, 1990/

(7) Hancock (21:30, TV2)

Hancock (Will Smith) igazi emberarcú szuperhős: nincs rendes állása, és egy lakókocsiban lakik, ráadásul naponta tetemes mennyiségű alkoholt önt le a torkán, és mikor szuperereje segítségével segít a városon, sokszor igen nagy mennyiségű anyagi kárt okoz. Nem is csoda, hogy a népszerűtlen szuperhőst megtalálja Ray Embrey (Jason Bateman) marketing szakember, aki felajánlja neki, hogy feljavítja az imázsát. Ekkor még nem is sejti, hogy a napjait emlékek nélkül tengető, alkoholista szuperhős mekkora galibát okozhat az ő, és a város életében.

Hancock (2008)

A legjobb 20 mozifilm 2018-ban, ami kiemelkedett az átlagból!

//Spencer//

(Történetek forrása)


Article Tags: · · · · · · ·