Margot Robbie (A Wall Street farkasa)

Hivatalos: Margot Robbie-val készül a Barbie mozifilm

999

Margot Robbie-val készül a Barbie mozifilm

A Barbie évtizedek óta a játékipar egyik legmeghatározóbb alakja – egy olyan baba, amiért felnőttek is képesek rajongani. Egy igazi popkulturális hivatkozási alap, amit mindenki kellően jól ismer ahhoz, hogy hasonlatként használjuk a köznyelvben is írja a mafab.hu. A világhírű babáról már számos gyerekeknek szóló animációs sorozat és egész estés rajzfilm is készült, de az élőszereplős változat eddig váratott magára. De csak eddig: a film ugyanis hamarosan elkészül.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

Toby Emmerich, a Warner főnöke nemrég nyilatkozatot tett közzé, amiből egyértelműen és világosan kiderül, hogy a Mattel játékgyártó cég filmes leányvállalata, a Mattel Films szerződést kötött a Warnerrel a Barbie-film kapcsán, vagyis a projekt most már hivatalos. És ki más játszaná a címszerepet, mint az Oscar-jelölt Margot Robbie, aki mintha erre a szerepre született volna. Ez a pletyka már október óta keringett a sajtóban, de mostantól ez is hivatalos tény. A színésznő ráadásul nem csak szereplőként, hanem producerként is kiveszi majd a részét a munkából.

Az eredeti tervek szerint a Barbie-filmben Amy Schumer játszotta volna a főszerepet, ám ezt az ötletet végül ejtették, mert a közönség igen ellentmondásosan reagált a hírre. Anne Hathaway neve is felmerült a produkció kapcsán, de végül Robbie lett a befutó. Természetesen a Warner, a Mattel és Robbie is izgatottságát és örömét fejezte ki a hírrel kapcsolatban, és mindannyian alig várják már a közös munkát. Sőt, a Mattel igazgatója, Ynon Kreiz még azt is megemlítette, hogy milyen nagy potenciált lát az egyébként igen széles termékpalettával bíró cég és a Warner együttműködésében. Azaz a jövőben számíthatunk rá, hogy még több hasonló film fog készülni a Mattel és a Warner égisze alatt.

Arról még nincsenek pontos hírek, hogy mi lesz a film története, ki fogja rendezni és mikor készülhet el – hiszen Robbie a jövő hónapban kezdi el majd forgatni a Birds of Prey-t, így biztos, hogy azután kerülhet sor a Barbie-filmre.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download