FILMEZZUNK.HU
15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

15 érdekesség az Agymanókról, amit még biztosan nem hallottál

14819

Agymanók /Inside Out, 2015/

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz. Riley megpróbál pozitív maradni, és meglátni a városban az új élet lehetőségét, de ez nem megy könnyedén…

Agymanók /Inside Out, 2015/

15. A film készítői a kezdetben 27 érzelemre gondoltak, amelyek szerepelnének a filmben. Ezek között olyanok voltak, mint a Meglepetés, a Bizalom és a Büszkeség.

14. Riley azért jégkorongozik, mert a film megalkotói olyan hobbit szerettek volna a főhősnek adni, ami nem kimondottan a lányokra vall.

13. Pete Docter, a rendező lánya, Elie, a kamaszkorba lépve furcsán kezdett el viselkedni. Docter folyton arra gondolt, vajon mi lehet a fejében. E gondolatnak köszönhetően született meg ez a film.

15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

12. A legnagyobb nehézséget a Pixar számára az érzelmeknek a megalkotása jelentette.

11. Számos pszichológus segítette szakmailag a stábot, akik közül Dacher Keltner pszichológus segített a legtöbbet a stábnak az érzelmek alapos megismerésében.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·