FILMEZZUNK.HU

Megérkezett Tom Hardy és Charlotte Riley második gyermeke

4349

Megérkezett Tom Hardy és Charlotte Riley második gyermeke

A 41 éves színész, Tom Hardy és felesége, a szintén színésznő Charlotte Riley második közös gyermekük születését ünnepelhették a napokban a People magazin értesülései szerint. A párnak már van egy közös gyermeke, aki 2015. októberében született – ám mivel a pár nem túlzottan szereti a nagy nyilvánosságot, két gyermekük nevét és nemét titokban tartják.

Megérkezett Tom Hardy és Charlotte Riley második gyermeke

Hardynak előző kapcsolatából már van egy 10 éves fia, Louis Thomas, aki a színész elmondása szerint egyik legnagyobb és legőszintébb kritikusa – de hát ilyen a gyerekszáj. Legutóbbi filmje, a Venom premierjén elmondta, hogy legnagyobb gyermeke milyen sokszor és milyen sokféleképpen inspirálta őt a főszereplő karakter megformálásakor, mert a gyerek nem rejtette véka alá a véleményét, amikor a színész valamit jól – vagy éppen rosszul csinált – szerinte.

A színész házaspár még az Üvöltő szelek forgatásán ismerkedett meg, 2010-ben jegyezték el egymást, és teljes titokban házasodtak össze négy évvel később. Első gyermekük egy évre rá született, a második pedig a napokban. A színésznő elmondása szerint Hardy remek férj és apa, aki nagyrészt besegít a házimunkában, és remekül meg tudják osztani a közös teendőket.

Innen is kívánunk nekik sok boldogságot a bővülő családhoz!

10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·