Jön az ŰrDongó folytatása!

Jön az ŰrDongó folytatása!

810

Jön az ŰrDongó folytatása!

Örülhetnek a Transformers rajongók: Sokak kedvenc autobotja, ŰrDongó visszatér! A játékon alapuló Transformers széria 2007 óta hatalmas sikernek örvend, mert Michael Bay rendező, akinek a Bad Boys 1-2-t is köszönhetjük, rendesen ráfeküdt a látványra. Ő teremtette meg nekünk azt a cool Transformers kinézetet, amit imád a világ, telerakta a filmeket olyan jelenetekkel, amiktől leesett az állunk, és szinte minden létező tárgyat felrobbantott a nagyvásznon, természetesen szépen lelassítva, hogy tudjunk élvezkedni, írja a noizz.hu.

Viszont 2017-ben elérkezett a mélypont a Transformers: Az Utolsó Lovaggal, és se a kritikusok, se a közönség nem kedvelte annyira, mint az előző részeket, ráadásul anyagilag sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket… A stúdió valamiért bejelentette, hogy rengeteg új alkotást terveznek ebben az univerzumban, és az első ilyen darab ŰrDongó külön filmje lesz 2018 decemberében. Az emberek elég előítéletesek voltak vele szemben, hiszen elvesztették a hitüket a szériában. De aztán ŰrDongó jött, látott, és győzött, mindenkit meghódított, és bebizonyította a világnak, hogy lehet még igazán jó Transformers filmeket csinálni! A rajongók nagyon elégedettek voltak, de most még jobb lesz a kedvük, ugyanis kiderült egy nagyon örömteli információ.

Kikerült egy riport, amiben elárulják, hogy az ŰrDongó, ami eddig egy hónap alatt világszerte több, mint 400 millió dollárt hozott, megkapja a folytatását, szóval felkészíthetjük a lelkünket egy második részre! Ennek tényleg csak örülni lehet, mert az alkotás nagyon szerethető, izgalmas, humoros és kedves volt. Gyakorlatilag a közönség mindig is erre vágyott, legalábbis a vélemények alapján. Nekünk is nagyon tetszett, és jó látni, hogy hiába hozott a többi Transformers filmhez képest viszonylag kevesebb pénzt, a stúdió lát fantáziát az igényes, kedvelhető művekben, és támogatják, hogy tovább építsék, amit elkezdtek, és új életet leheljenek a sorozatba. Gyakorlatilag sikerült az ŰrDongónak a lehetetlen, hiszen kielégítette a meglévő rajongókat, és nagyon sok újat is szerzett.

A főszereplő, Hailee Steinfeld kapcsolata a címszereplővel tényleg gyönyörű volt, és a rendező, Travis Knight is jól keverte az érzelmeket a látványos akcióval, így reméljük, hogy ezt tovább folytatják majd, és ismét kapunk egy szuper filmet, amin egy jót tudunk szórakozni. A bemutató dátumáról még nincs hírünk, de valószínűleg három éven belül érkezik majd. Ti mit szóltok a hírhez? Örültök, hogy folytatást kap az ŰrDongó? Tetszett az első rész?

Szentimentális űrrobot – Űrdongó kritika

(Forrás: noizz.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download