FILMEZZUNK.HU
Egy kutya négy útja (A Dog’s Journey, 2019) - Előzetes

Megérkezett az Egy kutya négy útja szinkronos előzetese!

1618

Egy kutya négy útja (A Dog’s Journey, 2019) – Előzetes

Kutyákból sosem elég! Elő a zsepiket, ismét cukiságbomba érkezik a mozikba, aminek már meg is tekinthetjük az első előzetesét magyar nyelven. Az Egy kutya hazatér még javában futja sikerköreit a hazai-, illetve tengerentúli mozikban is, máris a küszöbön egy újabb négylábú barátaink főszereplésével készült film, írja a mozi-filmek.hu.

A 2017-ben debütált Egy kutya négy élete folytatásának előzetesét nézve könnyen déjá vu érzésünk támadhat. Az első részből ismert Bailey kutyust láthatjuk régi-új gazdájával, majd jön a csavar: a lelke tovább vándorol különböző kutya testekbe, azonban ezúttal nem más-más emberek kiskedvenceként jön a világra, hanem mindig Ethan és Hannah unokája közelében, akire vigyáznia kell.

Az Emmy-díjas Gail Mancuso rendezte filmben nem csak főszereplő kutyusunk lesz ismerős. Visszatér a vászonra Dennis Quaid és Marg Helgenberger is. Akárcsak az Egy kutya négy élete és az Egy kutya hazatér esetében, az Egy kutya négy útja forgatókönyv alapját W. Bruce Cameron best-sellere adta.

A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: mozi-filmek.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·