FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni márciusban!

2994

Mozifilmek – 2019. március

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos márciusra számíthatunk. A Marvel filmes univerzum egy eddig ismeretlen korba és helyre kalauzol el minket, és egy olyan történetet mesél el, ami a nagyközönség számára még ismeretlen. Jeff Malmberg 2010-es dokumentumfilmjéből Robert Zemeckis rendezett nagyjátékfilmet, jön Dwayne Johnson főszereplésével az igaz történet alapján készült Családi bunyó, Jennifer Aniston szépségkirálynőnek áll, míg a Disney Tim Burton rendezésében tálalj egy eredeti klasszikust, ami a meghatározó stílusú rendező kezei alatt új magasságokat kapott. Íme tíz film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) Isten hozott Marwenben (Welcome to Marwen

Jeff Malmberg 2010-es dokumentfumfilmjéből Robert Zemeckis rendezett nagyjátékfilmet Caroline Thompson forgatókönyve alapján, amelyben a Steve Carell alakította főhős egy tragédia után próbál kikecmeregni a gödörből. A trauma után a főhős felfedezi, hogy milyen erő rejtőzik a művészetben, amely képes meggyógyítani a megtört emberi lelket.

Magyar mozibemutató: 2019. március 7.
Rendező: Robert Zemeckis
Stílus: fantasy, dráma

(2) Marvel Kapitány (Captain Marvel)

A Marvel filmes univerzum egy eddig ismeretlen korba és helyre kalauzol el minket, és egy olyan történetet mesél el, ami a nagyközönség számára még ismeretlen. 1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik legnagyobb hatalmú hősévé válik.

Magyar mozibemutató: 2019. március 7.
Rendező: Anna Boden, Ryan Fleck
Stílus: sci-fi, akció

(3) Családi bunyó (Fighting with My Family)

A CSALÁDI BUNYÓ egy szívmelengető, elmés vígjáték, ami bizonyítja, hogy mindig megéri küzdeni, ha családról van szó. Az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

Magyar mozibemutató: 2019. március 14.
Rendező: Stephen Merchant
Stílus: sport, életrajzi, dráma

(4) Szabadúszók (Le grand bain)

Bertrand a negyvenes éveihez közeledve úgy érzi, nem találja helyét a világban. Már közel két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét.

Magyar mozibemutató: 2019. március 14.
Rendező: Gilles Lellouche
Stílus: sport, vígjáték, dráma

(5) A királynő kutyája (The Queen’s Corgi)

Rex a brit uralkodó család szeretett kutyusa, aki szem elől téveszti előkelő gazdáját és egy mindenféle kutyákból álló falkába botlik, akik folyton harcolnak egymással. Miközben minden erejével azon van, hogy visszajusson a királyi családhoz, rátalál a szerelem és megismeri igazi önmagát is.

Magyar mozibemutató: 2019. március 14.
Rendező: Ben Stassen
Stílus: animációs

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·