FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni márciusban!

3020

(6) Apró mesék

1945-ben járunk Magyarországon. Már pár hónapja véget ért a II. világháború, de a helyét káosz és bizonytalanság vette át az országban. Egy szélhámos megpróbálja kihasználni a helyzetet és előnyére változtatni a körülményeket, mígnem egy véletlen találkozás örökre megváltoztatja életét.

Magyar mozibemutató: 2019. március 14.
Rendező: Szász Attila
Stílus: történelmi, thriller

(7) Dumplin’ – Így kerek az élet (Dumplin’)

A történet főszereplője egy középiskolás lány, akinek nem okoz gondot, hogy mindenestül elfogadja magát. Egy nap megismerkedik egy fiúval, aki megtetszik neki, az egészben számára csak az a döbbenetes, hogy a fiú is szimpatizál vele. Mivel elkezd kételkedni önmagában, úgy dönt, hogy olyat tesz, amire korábban nem lett volna bátorsága: jelentkezik egy szépségversenyre, hogy megmutassa, ugyanannyi keresnivalója van ott, mint a vékony lányoknak.

Magyar mozibemutató: 2019. március 21.
Rendező: Anne Fletcher
Stílus: vígjáték

(8) Bazi nagy francia lagzik 2. (Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?)

Claude és Marie újabb krízissel néznek szembe. Sógoraik, Rachid, David, Chao és Charles mind külföldre költöznének, hogy ott próbáljanak szerencsét és vinnék magukkal feleségeiket és gyerekeiket is. Erről viszont a ők hallani sem akarnak, és minden megtesznek, hogy megakadályozzák…

Magyar mozibemutató: 2019. március 21.
Rendező: Philippe de Chauveron
Stílus: vígjáték

(9) Testvérlövészek (The Sisters Brothers)

A Patrick DeWitt westernregényéből készült filmb a Sisters fivérek életéről szól.1851-ben járunk, amikor nem könnyű emberségesnek lenni. Eli és Charlie testvérek és gyilkosok, akiknek a kezéhez ugyanúgy tapad ártatlanok vére is, mint az egyszerű banditáékhoz. A könyörtelen évek után a fivérek egyre inkább máshogy képzelik el a jövőt és az életet, amit élni szeretnének: az idősebb egy normális világról álmodik, míg a fiatalabb egyre inkább az alkohol rabjává válik. A testvérek útja Kaliforniába vezet – és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó közös utuk.

Magyar mozibemutató: 2019. március 28.
Rendező: Jacques Audiard
Stílus: western, kaland

(10) Dumbó (Dumbo)

A Disney Tim Burton rendezésében tálalja az eredeti klasszikust, ami a meghatározó stílusú rendező kezei alatt új magasságokat kapott. A különbözőséget és az egyediséget ünneplő történetben Dumbó, a kiselefánt a nevetség tárgya, mivel túlméretezett fülei miatt túlságosan is mulatságosan fest. Ám Max Medici cirkuszigazgató, és az állat gondozásával megbízott Holt Farrier és gyermekei felfedezik, hogy a kiselefánt füleinek köszöhetően tud replüni. Az új szenzációra hamar szemet vet egy gazdag üzletember, V.A. Vandevere, aki káprázatos showműsoráshoz keres különleges állatokat. Dumbó karrierje új magasságokba szárnyalhat a gyönyörű légtornász, Colette Marchant oldalán, amíg Holt fel nem fedezi, hogy Dumbó új otthona nem olyan csillogó és káprázatos, mint elsőre tűnik.

Magyar mozibemutató: 2019. március 28.
Rendező: Tim Burton
Stílus: fantasy, családi

Így néznek ki a 90-es évek legszebb színésznői napjainkban

(Történetek forrása)

//LINA//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·