FILMEZZUNK.HU
Helycserés támadás a Halálos iramban-sorozatban

A Halálos iramnak soha nem lesz vége

1400

A Halálos iramnak soha nem lesz vége

Az már hivatalos információ, hogy a Halálos iramban-sorozatnak a tizedik résszel vége lesz, de ez nem jelenti azt, hogy többet nem találkozunk a hősökkel. A Marvel-képregények adaptációihoz hasonlóan a Halálos iramban-széria univerzumát is kiterjesztik, jönnek a spinoffok, azaz olyan epizódok, amelyekben az egyes hősök külön történetét mesélik el. Az első, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw már elkészült, és újabbakon gondolkoznak a Universal stúdióban.

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

A kiterjesztett univerzum ötlete már a Hobbs & Shaw-ban is megjelenik, amennyiben a főgonosz (Idris Elba) már úgyszólván szuperhős: nanotechnológiával felspécizett fél-kiborg, aki autókat tud felemelni és szinte legyőzhetetlen – enélkül nem is lehetne méltó ellenfele a fél-szuperhős főszereplőknek. Filmipari feltételezések szerint ezzel a lépéssel a franchise elindult a manapság taroló szuperhősös képregényfilmek irányába.

Hobbs & Shaw-ban a Halálos iramban-sorozat két közkedvelt sztárja, Dwayne Johnson és Jason Statham alkot civakodó párost, akiknek az a dolga, hogy megmentsék a világot. SPOILER: Hobbsnak már kutyája is van.

Az űrbe megy a Halálos iramban?

(UIP hírek)


Article Tags: ·