TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni áprilisban!

TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni áprilisban!

12068

(5) Hotel Mumbai (Hotel Mumbai)

A Taj Hotelben történt terrortámadások igaz története. A hotel személyzete hősiesen próbálta megvédeni a szálloda vendégeinek életé, akár a saját életének kockáztatásával is.

Magyar mozibemutató: 2019. április 11.
Rendező: Anthony Maras
Stílus: dráma, történelmi, thriller

(6) Interjú Istennel (An Interview with God)

Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza össze az élet, egy férfival, aki azt állítja magáról, hogy Ő Isten. Paul kezdetben szkeptikusan fogadja a titokzatos idegen szavait, ám minél többet beszélgetnek, annál inkább az az érzése, hogy talán a férfi tényleg igazat mond. Vajon mit kérdezhet egy kíváncsi újságíró a Teremtőtől? És Te mit kérdeznél Tőle?

Magyar mozibemutató: 2019. április 11.
Rendező: Perry Lang
Stílus: dráma

(7) Csodapark (Wonder Park)

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark rejtőzik. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen… June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

Magyar mozibemutató: 2019. április 18.
Stílus: animációs

Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download