Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame, 2019) - Előzetes

Már át is lépte a kétmilliárd dolláros bevételt a Bosszúállók: Végjáték

969

Hétvégi bevételi lista, USA – 2019. május 3-5.

Rekordidő alatt, vetítése második hétvégéjén már átlépte a kétmilliárd dolláros globális bevételt a Bosszúállók: Végjáték című szuperhősfilm – írja az origo.hu. A filmre, ami 22 Marvel-szuperhősfilm végére tesz pontot, a hazai piacon, az Egyesült Államokban és Kanadában 145,8 millió dollárért, a nemzetközi piacokon 282,2 millió dollárért vettek jegyet a vetítése második hétvégéjén, és ezzel elérte a 2,2 milliárd dolláros globális bevételt a Walt Disney Co. becslése szerint.

A Végjáték egyike azon öt filmnek, amely eddig elérte ezt a bevételt, és minden idők második legnagyobb jegybevételű filmje a 2,8 milliárd dollárt elérő Avatar után. Utóbbi azonban 47 napi vetítés után érte el a kétmilliárd dolláros jegybevételt. A Bosszúállók: Végjátékban a közönség olyan közkedvelt szuperhősökkel találkozhat, mint a Vasember, Thor és a Fekete özvegy. A film a tavaly bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború történetét folytatja, amelynek végén számos Marvel-hős vált porrá. A Végjátékban a túlélők a szupergonosz Thanos életére törnek. Főszereplői között van Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Scarlett Johansson.

A május első hétvégéjén bemutatott filmeknek szinte csak morzsák jutottak a jegybevetélekből, a Meagan Good, Dennis Quaid, Michael Ealy főszereplésével fogatott The Intruder című filmdrámára 11 millió dollárért váltottak jegyet, a Charlize Theron, Seth Rogen főszereplésével készült Csekély esély című vígjáték 10 millió dollárt hozott.

Bosszúállók: Végjáték kritika [SPOILERES]

(Forrás: origo.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download