FILMEZZUNK.HU
Kezd kialakulni a Bosszúállók: Végjáték utáni Marvel Moziverzum

Kezd kialakulni a Bosszúállók: Végjáték utáni Marvel Moziverzum

1411

Kezd kialakulni a Bosszúállók: Végjáték utáni Marvel Moziverzum

A Bosszúállók: Végjáték nem csak a lezárásról szól. A Marvel Magyarország fordított magyarra a napokban egy meglehetősen terjedelmes írást, ahol nagyrészt a Marvel Moziverzum a Bosszúállók: Végjátékot követő néhány filmje került kivesézésre. Habár a cikkben egyáltalán nem említenek olyan projekteket, amelyekről ne hallottunk volna idáig valamilyen formában, szerencsére ennek hála még tisztább képet kaptunk a stúdió későbbi elképzeléseit illetően.

Bosszúállók: Végjáték kritika

Forrásaik szerint a Végjátékban történtek ellenére az önálló Fekete Özvegy-film és az előkészületben lévő The Eternals még idén kamerák elé állnak. Előbbiről megtudhattuk, hogy Scarlett Johansson producerként is részt vesz a munkálatokban, amivel ő lenne az első Marvel Studios által alkalmazott színész, aki produceri feladatokat is ellát. Miután az Eternals forgatása véget ért, rögtön utána az ázsiai szuperhőst bemutató Shang-Chikövetkezhet, melyhez pont nemrég jelentettek be rendezőt.

Mindezek után 2020-ban kerül terítékre A galaxis őrzői harmadik felvonása, amivel a stúdió könnyűszerrel megcélozhat egy 2021 nyári vagy őszi bemutatódátumot. A film élére visszahelyezett James Gunn ezzel kifejezetten eseménydús éveknek néz elébe, hiszen idő közben a Warner Bros.-hoz igazolt, hogy ősszel megrendezze az Öngyilkos osztag 2021. augusztusára kitűzött második részét.

A cikkből továbbá arra is fény derült, miszerint a Skarlát Boszorkányt alakító Elizabeth Olsen, a Sólymot megformáló Anthony Mackie, a Bucky Barnes-t játszó Sebastian Stan és a Sólyomszem karakterét életre keltő Jeremy Renner egyaránt módosítottak szerződéseiken a stúdióval, aminek értelmében szerepet vállalhatnak a Disney streamingoldalára szánt sorozataikban. Ezek a 6-8 epizód hosszúságúra tervezett show-k nem zárják ki a szóban forgó színészek jövőbeli filmes szereplését.

Ezzel párhuzamosan Chadwick Boseman és Benedict Cumberbatch szerződést hosszabbítottak a Marvelnél, így a Fekete Párduc és a Doctor Strange valószínűleg nemcsak második részt kap majd, hanem egy teljes trilógiává is kinőheti magát mindkét franchise. Ugyanez vonatkozik egyébként Chris Hemsworthra is, aki a Hollywood Reporter értesülései szerint biztosan visszatér a Mennydörgés Isteneként a Negyedik Fázisban – a kérdés csak az, hogy erre A galaxis őrzői 3-ban, a Tessa Thompson által megszellőztetett Thor 4-ben, vagy netán mindkettőben sor kerül.

Ha szeretnél még több képet, előzeteseket megnézni a filmről látogass el az sfilm oldalára: Bosszúállók végjáték

Robert Downey Jr. észvesztő összeget keresett a Végjátékkal

(Forrás: Marvel Magyarország)


Article Tags: · ·