Halloween (2018) - Kritika

Jön az új Halloween-film!

650

Jön az új Halloween-film!

Amint sejteni lehetett, folytatódik a Halloween-sorozat, miután a legutóbbi epizód 255 millió dolláros bevételt ért el 10 milliós költségvetés mellett. A filmet gyártó stúdió, a Blumhouse főnöke, Jason Blum már javában tárgyal a főszereplő Jamie Lee Curtisszel, és készül a forgatókönyv. David Gordon Green és Danny McBride forgatókönyvírók – előbbi volt a legutóbbi Halloween-film rendezője – már korábban jelezték, hogy eleve két produkcióra elegendő alapanyaguk volt, tehát csuklóból össze tudnak hozni egy folytatást.

Halloween (2018) - Kritika

Jason Blum stúdiófőnök egy vidám fotót is posztolt a Twitteren Jamie Lee Curtisszel, „Tárgyalunk a dologról” megjegyzéssel, ami már bizonyíték, nem ígéret. A fotó ide kattintva tekinthető meg.

A következő Halloween-filmre még egy kicsit várni kell, de a Blumhouse addig sem hagyja a nézőket igényes produkciók nélkül. Hamarosan érkezik a The Hunt című thriller, aminek a cselekménye nem ismert, de annyi azért kiszivárgott róla, hogy gazdag emberek vadásznak benne szegényekre merő szórakozásból. A főszereplő Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download