FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le júliusban!

12602

Mozi filmajánló – 2019. július

Aligha érhette panasz a forgalmazókat az elmúlt hónapok premierfilmjeinek változatosságát illetően, és ez júliusban sem lesz másként. Animációs filmek, vígjátékok, akciófilmek, blockbuster várományosok hamarosan a hazai mozikban. Következzék nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) A kis kedvencek titkos élete 2. (The Secret Life of Pets 2)

Amikor a gazdik után becsukódik reggelente az ajtó, színes nyüzsgés kezdődik, s minden kis kedvenc élni kezdi önálló, izgalmas életét. Az új kalandban a háziállatoknak egy emberi babát kell megvédeniük.

Magyar mozibemutató: 2019. július 4.
Rendező: Chris Renaud, Jonathan del Val
Stílus: animáció, vígjáték, családi

(2) Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home)

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul. De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy a Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Magyar mozibemutató: 2019. július 4.
Rendező: Jon Watts
Stílus: akció, vígjáték, sci-fi

(3) Préda (Crawl)

Egy fiatal nő kétségeesetten küzd, hogy megmentse apját, azonban a városukban pusztító hurrikán beszorítja őket a házukba. Miközben odakint vad tornádó tombol, ők ketten az elárasztott házban rekednek, az emelkedő vízszint pedig egy újabb veszélyt sodor feléjük.

Magyar mozibemutató: 2019. július 11.
Rendező: Alexandre Aja
Stílus: akció, horror, thriller

(4) Übergáz (Stuber)

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is. Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak.

Magyar mozibemutató: 2019. július 11.
Rendező: Michael Dowse
Stílus: akció, vígjáték

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·