FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le júliusban!

12621

(5) Poms (Poms)

A film egy csapat nőre koncentrál, akik egy idősek otthonában alapítanak pomponlány-csapatot, ezzel is bizonyítva, hogy vannak dolgok, melyekből lehetetlen kiöregedni.

Magyar mozibemutató: 2019. július 11.
Rendező: Zara Hayes
Stílus: vígjáték

(6) Yao utazása (Yao)

A francia szupersztár Omar Sy (Életrevalók, Derült égből apa, A belleville-i zsaru) igazán szívhez szóló filmmel tér vissza a filmvászonra. Seydou Tall francia színészt alakítja, aki könyve népszerűsítéséért utazik Szenegál fővárosába, Dakarba. Bár innen származik, életében először jár itt. A kis faluban élő, 12 éves Yaonak (Lionel Louis Basse) a Tall iránti rajongásán kívül semmije sincsen. Elszökik otthonról, hogy több száz kilométert utazva végre találkozhasson bálványával. A férfit lenyűgözi a kisfiú kitartása, és elhatározza, hogy segít hazatalálni neki. Útra kelnek hát együtt, és ahogy egyre távolodnak az ötcsillagos szálloda fényűzésétől és a nagyváros nyüzsgésétől, különleges, mély kapcsolat alakul ki közöttük. Seydou számára az utazás saját gyökereinek felfedezésévé lényegül.

Magyar mozibemutató: 2019. július 18.
Rendező: Philippe Godeau
Stílus: vígjáték, dráma

(7) Az oroszlánkirály (The Lion King)

Az 1994-es Disney klasszikus élő szereplős feldolgozása. Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon nem nézi jó szemmel a jövevény érkezését, és gonosz tervet forral. Egy árulást követően a fiatal Simba messze az otthonától találja magát, de új barátainak segítségével talán lehet még lehetősége arra, hogy visszatérve otthonába átvegye jogos örökségét.

Magyar mozibemutató: 2019. július 18.
Rendező: Philippe Godeau
Stílus: vígjáték, dráma

(8) A Nap is csillag (The Sun Is Also a Star)

Natasha Kingsley és Daniel Bae a legrosszabb időpontban találkoznak és szeretnek egymásba. Mindez 12 órával azelőtt történik, hogy a lányt és családját Jamaikába deportálják az országból.

Magyar mozibemutató: 2019. július 25.
Rendező: Ry Russo-Young
Stílus: dráma

18 film, ami elképesztő csavarral ér véget

(Történetek forrása)

//SpencerHill//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·