FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni augusztusban!

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni augusztusban!

2515

(5) Hova tűntél, Bernadette?

A tizenöt éves Bee édesanyja eltűnik, mire a kétségbe esett lány mindent megtesz, hogy szeretett anyja nyomára leljen, ám ehhez előbb fel kell derítenie az asszony problémás múltját.

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 15.
Rendező: Richard Linklater
Stílus: dráma, vígjáték

(6) A bűn királynői 

A Straight Outta Compton írója a DC Comics képregénye alapján három emlékezetes, vagány női figurát teremtett kemény gengszterilmjéhez. A Hell’s Kitchen New York legrosszabb hírű negyede – és nem véletlenül: ez a környék az ír maffia központja, a maffiózók országa. Egy helyi banda három tagját mégis letartóztatja az FBI – a nyomukba három család marad védtelenül és pénztelenül. A három feleség azonban nem fogadja el a helyzetet. Nem hajlandóak elfogadni a kiszolgáltatottságot, a kezükbe veszik az ír maffia ügyeit, és meglepően hamar alkalmazkodnak a helyzethez. Az üzlet felvirágzik, ellenfeleik pedig kénytelenek megtanulni, hogy milyen az, amikor a fegyverek női kézbe kerülnek…

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 22.
Rendező: Andrea Berloff
Stílus: krimi, akció

(7) Raoul Taburin

Jean-Jacques Sempé, francia gyerekkönyv illusztrátor és karikaturista népszerű képregényének szórakoztató karaktereit Pierre Godeau vitte vászonra. A Raoul Taburin társforgatókönyvírója Guillaume Laurant (Elveszett gyermekek városa, Amélie csodálatos élete, Hosszú jegyesség). A film főszerepét a francia film egyik legnagyobb sztárja, a többszörös díjnyertes Benoît Poelvoorde (Asterix az Olimpián, Coco Chanel, Finánc a pácban, Szabadúszók) alakítja. Mellette többek között a nemzetközileg elismert Suzanne Clément-et (Anyu, Így is, úgy is Laurence), mellettük Edouard Baer-t (Asterix és Obelix: A Kleopátra-küldetés, Moliére, Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát!) is láthatjuk ebben a szívmelengető családi vígjátékban.

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 29.
Rendező: Pierre Godeau
Stílus: vígjáték

(8) Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása

Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet próbálnak elkövetni. A gyilkossági kísérlet főgyanúsítottja nem más, mint az USA első számú emberének bizalmasa, a titkos szolgálat főnöke, Mike Banning (Gerard Butler). Az igazságtalanul megvádolt ügynök addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti, kik a valódi elkövetők. Miután sikerül megszöknie, nem csak a saját embereit, de az FBI ügynökeit is ki kell játszania. Banning egyre sötétebb titkokra derít fényt. Ez a játszma már nem csak a hírnevéről, vagy az elnök életéről szól, itt már az egész ország jövője a tét….

Magyar mozibemutató: 2019. augusztus 29.
Rendező: Ric Roman Waugh
Stílus: akció

25 vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·