FILMEZZUNK.HU
Visszatér a halálból a Marvel közönségkedvenc karaktere?

Visszatér a halálból a Marvel közönségkedvenc karaktere?

2303

Visszatér a halálból a Marvel közönségkedvenc karaktere?

Bár a legtöbb hős visszatért az élők sorába a Végjáték végén, de sajnos nem mindenki. Van még esély, hogy újra az élők sorában köszöntsük Asgard őrzőjét? Mivel nem Thanos csettintésének következtében halt meg, ezért nem is térhetett vissza a Végjáték fináléjában a Thor széria közönségkedvenc karaktere, Heimdall, akit maga az őrült Titán küldött a másvilágra, miután az őrző a Bifrostot használva visszaküldte Hulkot a Földre.

Thor és Heimdall

Bár ez a halál elég véglegesnek tűnik, a karaktert alakító Idris Elba egy friss interjújában elmondta, hogy örömmel visszatérne a szerephez.

“Természetesen” – válaszolta lelkesen a színész a visszatérését firtató kérdésre. “Nézd, Heimdall az istenek családjának tagja. Még akár életben is lehet. Csak mondom. Heimdall karaktere mélyen a Thor mitológiában gyökerezik. És biztos vagyok benne, hogy lehet kellően érdekes módja annak, hogy ebbe életet leheljenek. Természetesen vállalnám! – mondta.

Valóban, Heimdall visszatérésének számos módja lehet, és talán az sem véletlen, hogy Elba épp azt követően beszélt erről, hogy kiderült, Taika Waititi rendezi a Thor: Szerelem és mennydörgést. De a dolognak akár a Disney+-ra érkező Loki sorozathoz is lehet köze, de akárhogy is legyen, amit többet fogunk tudni, feltétlenül beszámolunk a fejleményekről.

Szívbemarkoló jelenet maradt ki a Bosszúállók: Végjátékból, de most megnézheted

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·