FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: Erről a 8 filmről ne maradj le szeptemberben!

15080

(5) Rambo 5: Utolsó vér (Rambo 5: Last Blood)

John Rambo utolsó akicójára készül, azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis ellenfele egy rendkívüli hatalommal bíró mexikói kartell. A leszámolás kezdetét veszi, Rambónak pedig minden tudását és tapasztalatát latba kell vetnie a túlélésért és a dicsőségért cserébe.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 19.
Rendező: Adrian Grunberg
Stílus: akció

(6) Az aranypinty (The Goldfinch)

Az Oscar-díjas Nicole Kidman és a feltörekvő ifjú hollywoodi csillag, Ansel Elgort szívszorító drámája a fesztiválszezon egyik legnagyobb ígérete. A 13 éves New York-i Theo Decker élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor édesanyját meggyilkolják a Metropolitan Museum elleni terrortámadás során. A tragédia forgatagában a fiú magához vesz egy felbecsülhetetlen értékű festményt, mely egy apró madarat, egy aranypintyet ábrázol. A film Theo életét követi nyomon a tragikus események kezdetétől.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 19.
Rendező: John Crowley
Stílus: dráma

(7) Downton Abbey

A nagysikerű Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat folytatása, melyben új irányt vesz a brit arisztokrata Crawley család története.

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 19.
Rendező: Michael Engler
Stílus: dráma

(8) Vadászat (The Hunt, 2019)

Tizenkét idegen egy tisztáson ébred. Nem tudják, hol vannak, és hogy kerültek oda. Nem tudják, hogy egy nagyon különleges célból lettek kiválasztva. Ez a cél pedig… a Vadászat. Egy sötét internetes összeesküvés árnyékában a globalista elit egy csoportja először találkozik egy félreeső birtokon, hogy sportból emberekre vadásszanak. Ám az elit mesteri terve félre fog siklani, mert az egyik préda, Crystal jobban ért náluk ehhez a játékhoz. Keresztülhúzza a gyilkosok számítását, és egyesével elkapja őket. Közben egyre közelebb kerül egy rejtélyes nőhöz (a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank), aki az egész ügy középpontjában áll… Jason Blum, a Tűnj El! producere, és Damon Lindelof, a Lost és A hátrahagyottak tévésorozatok társalkotója ezzel az új, feszült thrillerrel lepi meg a közönségét. A forgatókönyvet Lindelof írta Nick Cuse-zal, a rendező Craig Zobel (A hátrahagyottak).

Magyar mozibemutató: 2019. szeptember 26.
Rendező: Craig Zobel
Stílus: akció, thriller

15 igaz történeten alapuló film, amit látnod kell

(Történetek forrása: mafab.hu)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·